Ens dediquem al disseny i creació de productes d'il·luminació Nadalenca

Hem portat les nostres garlandes sempre regulades sota els tres conceptes i reformades en l'avanç tecnològic i actual. Treballem en models avantguardistes i moderns i també personalitzats.


La nostra empresa neix l'any 1989 no sense un llarg període d'experiència anterior. En l'actualitat 40 anys ens avalen de professionalitat en el nostre treball. Gràcies a l'experiència i professionalitat de la nostra empresa, estem preparats per assessorar al client i garantir una bona decoració nadalenca.

A la fi dels anys 80, a causa de les caigudes de tensió originats pel consum elèctric d'aquestes garlandes, substituïm les bombetes pel tub de silicona de baix consum. La tecnologia però, no s'atura, el led i la microperetes ha substituït i reduït consum i les despeses. Les armadures són amb alumini, reduint considerablement el pes i la corrosió.
Tenim gran coneixement i professionalitat en aquest sector i donem una imatge innovadora.

Entre moltíssims projectes realitzats, muntem cavalcada de Reis a Manresa de la TV3, així com l'encesa de la il·luminació Nadalenca a Mollerussa, Lleida i l'encesa de les llums de Nadal comercials de Catalunya des de Tàrrega, Supermercats Boya, espectacular muntatge a Les (Val d'Aran) i escuts de tot tipus, municipals, heràldics, esportius ...